Veelgestelde vragen en contact

Indien u vragen heeft over deze actie, kijk dan eerst bij onderstaande veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, kunt u contact opnemen met:

Jumbo Supermarkten B.V.
Rijksweg 15
5462 CE Veghel 

Telefoon: 0800 – 022 01 61 (gratis vanaf vaste telefonie, kosten vanaf mobiel nummer zijn afhankelijk van uw mobiele provider, bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 08:00 - 22:30 uur)

Of online via: www.jumbo.com


Veelgestelde vragen

1. Hoe kan ik kans maken op een rit in de racewagen?

Iedereen met een reguliere ticket kan hier kans op maken, mits je aanvinkt op de actiewebsite dat je hierop kans wil maken en dat je voldoet aan enkele voorwaarden. Deze voorwaarden zijn als volgt:

* 16 jaar of ouder

* Goede conditie

* Lengte tussen de 1,58-1,83 meter

* Maximaal 95 kg

* Geen alcohol, drugs gebruikt

* Niet zwanger

* Eigen risico

Verder vragen we je in te vullen waarom jij zo graag mee zou willen rijden in een racewagen.

2. Waar staan de actievoorwaarden?

De actievoorwaarden staan op de website van de actie: Jumbo.com/racedagen

3. Is de actie ook geldig bij online boodschappen doen op Jumbo.com?

Ja, ook op Jumbo.com is de actie geldig.

4. Ik heb een actiecode ingevuld, maar ik krijg de melding dat deze ongeldig is. Wat nu?

Alle actiecodes die uitgegeven worden, zijn uniek. Als je bij het invoeren van een actiecode de melding krijgt dat de code niet juist is, controleer dan of er een typefout gemaakt is en probeer het nog een keer. Indien je meerdere codes aan het invullen bent, controleer dan of je de code niet per ongeluk al ingevoerd had. Mocht het toch niet lukken, neem dan contact op met de klantenservice van Jumbo.

5. Ik heb geen actiecode gekregen, terwijl ik wel de actieproducten gekocht zou hebben. Wat nu?

Check het volgende op de kassabon:

  • datum (valt deze binnen de looptijd 25 april t/m 15 mei?)
  • gekochte producten (zijn het producten die meedoen aan de actie?)

Als de producten en datum juist zijn, neem dan contact op met de klantenservice.

6. Tot wanneer kunnen actiecodes verzilverd worden voor gratis tickets?

De actiecodes kunnen tot en met vrijdag 18 mei 2018 worden verzilverd. Of zolang de voorraad strekt.

7. Tot wanneer loopt de actie?

De actie loopt tot en met dinsdag 15 mei 2018.

8. Wat is er allemaal te beleven tijdens de Jumbo Racedagen?

De Jumbo Racedagen ‘Driven by Max Verstappen’ is het grootste familie-event van Nederland. De demonstraties van Max Verstappen zijn natuurlijk het hoogtepunt van het evenement. Maar de Jumbo Racedagen bieden veel meer dan dat. Zo zijn er tal van raceseries op het circuit (o.a. FIA WTCR, Porsche GT3 Cup Challenge Benelux, TCR Europe, TCR Benelux & TCR Swiss Trophy, Supercar Challenge, Ford Fiesta Sprint Cup en de Ladies GT Race) en is er een verrassingsprogramma met allerlei speciale demonstraties. Ook zijn er allerlei supercars te bewonderen, is er volop lekker eten en drinken en wie z’n eigen racetechnieken wil verbeteren, kan terecht op de kinderkartbaan of in de simulator.

9. Wat zijn de Jumbo Racedagen?

De Jumbo Racedagen ‘driven by Max Verstappen’ vinden plaats op 20 en 21 mei op Circuit Zandvoort. Het grootste familie race-evenement in Nederland - voor jong en oud - waarmee Jumbo liefhebbers de kans biedt om Max Verstappen van dichtbij in actie te zien. Ook zijn er allerlei raceseries te bewonderen, zijn er diverse stuntshows en is er op het Jumbo Familieplein weer volop entertainment voor de hele familie.

10. Is de rit in de racewagen auto aan boord bij Max Verstappen?

Nee, Max Verstappen is veelvuldig te zien in demonstraties en te begroeten op het evenement, maar helaas is het voor hem niet toegestaan om in deze racewagens auto’s te rijden. Deze ritten zullen door twee andere bekende coureurs verzorgd gaan worden namelijk Nyck de Vries of Rinus van Kalmthout.

11. Ik weet nog niet welke dag ik wil gaan. Is het mogelijk om later nog te wisselen van 20 mei naar 21 mei of andersom?

Helaas is het niet mogelijk om een ticket om te boeken naar een andere dag. Zorg dus dat je zeker weet welke dag je wilt gaan, voordat je je ticket(s) verzilvert.

12. Is het mogelijk om bij Jumbo kaartjes los te kopen?

Dit is niet mogelijk. De kaartjes zij exclusief verkrijgbaar bij aanschaf van de actieproducten bij Jumbo. Jumbo verkoopt de kaarten niet los. Speciale paddockkaarten zijn wel te koop via Circuit Zandvoort op www.circuitzandvoort.nl.

13. Ik heb actiecodes verzilverd, maar ik heb de bevestigingsmail met tickets niet ontvangen. Hoe kan dit?

Vermoedelijk is deze e-mail in je spamfilter terecht gekomen. Hierdoor wordt de e-mail automatisch verplaatst naar het postvak voor ongewenste berichten. Is de bevestigingsmail hier ook niet terug te vinden? Neem dan contact met de klantenservice van Jumbo. Zorg er voor dat je je actiecode en het opgegeven e-mailadres bij de hand hebt.