Evenement informatie

De Jumbo Racedagen is Nederlands grootste familie race-evenement op 20 en 21 mei op Circuit Zandvoort.

Vanaf woensdag 25 april krijg je gratis tickets voor de Jumbo Racedagen bij aankoop van actieproducten. Verwacht spannende races en demonstraties op het circuit en volop vertier voor jong en oud daar omheen. Nieuw dit jaar is de Red Bull Caravanrace. Schrijf je vóór 8 mei in voor dit spectaculaire onderdeel op redbull.nl/caravanrace (alleen op maandag 21 mei). En natuurlijk zijn er speciale demonstraties van niemand minder dan Max Verstappen. Dit is de enige kans om Max Verstappen dit jaar in eigen land in actie te zien. 

Download hier het programma.


Wil je een uniek kijkje achter de schermen tijdens de Jumbo Racedagen? Tribune- en F1-Paddock kaarten en speciale VIP Tickets voor de Max Verstappen Paddock Club zijn verkrijgbaar op www.circuitzandvoort.nl. Met deze kaarten beleef je het racespektakel met Max Verstappen en Daniel Ricciardo van binnenuit. Er zijn maar een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar. Dus ook hiervoor geldt: op=op.

Meer informatie over de verschillende tickets? Kijk op de website van Circuit Zandvoort.


Programma

Vrijdag 18 mei 2018
13:00 - 13:30 Ford Fiesta Sprint Cup Free Practice 1, 30 minutes
13:40 - 14:20 Porsche GT3 Cup Challenge Benelux Free Practice 1, 40 minutes
Porsche Carrera Cup France
14:30 - 15:10 Supercar Challenge powered by Hankook Free Practice 1, 40 minutes
15:20 - 15:50 Ford Fiesta Sprint Cup Free Practice 2, 30 minutes
16:00 - 16:40 Porsche GT3 Cup Challenge Benelux / France Free Practice 2, 40 minutes
16:50 - 17:20 Ford Fiesta Sprint Cup Free Practice 3, 30 minutes
Zaterdag 19 mei 2018
09:00 - 09:40 Supercar Challenge by Hankook Free Practice 2, 40 minutes
09:50 - 10:20 TCR Benelux / Europe Free Practice 1, 30 minutes
10:30 - 10:45 Porsche GT3 Cup Challenge Benelux / Carrera Cup France Qualifying 1, 15 minutes
10:50 - 11:05 Porsche GT3 Cup Challenge Benelux / Carrera Cup France Qualifying 2, 15 minutes
11:15 - 11:35 Ford Fiesta Sprint Cup Qualifying, 20 minutes
11:50 - 12:20 FIA WTCR / Oscaro Free Practice 1, 30 minutes
12:20 - 13:20 Break
12:45 - 13:00 Racing Team Nederland - LMP2 Demo 1, 15 minutes
13:20 - 13:50 TCR Benelux / Europe Free Practice 2, 30 minutes
14:00 - 14:20 Supercar Challenge powered by Hankook Qualifying 1, 20 minutes
14:25 - 14:45 Supercar Challenge powered by Hankook Qualifying 2, 20 minutes
15:00 - 15:30 FIA WTCR / Oscaro Free Practice 2, 30 minutes
15:45 - 16:05 TCR Europe / Benelux Qualifying 1, 20 minutes
16:10 - 16:20 TCR Europe / Benelux Qualifying 2, 20 minutes
16:35 - 17:05 Ford Fiesta Sprint Cup Race 1, 30 minutes
17:25 - 17:55 Porsche GT3 Cup Challenge Benelux / France Race 1, 30 minutes
18:10 - 18:40 FIA WTCR / Oscaro VIP-Taxi-rides 30 minutes
Zondag 20 mei 2018
08:30 - 09:00 FIA WTCR / Oscaro Qualifying, 30 minutes
09:15 - 10:15 Supercar Challenge powered by Hankook Race 1, 60 minutes
10:35 - 11:05 Porsche GT3 Cup Challenge Benelux / Carrera Cup France Race 2, 30 minutes
11:20 - 11:35 Max / Daniel / David - Red Bull Racing F1 Demo 1, 15 minutes
11:40 - 11:45 Racing Team Nederland - LMP2 Demo 2, 5 minutes
11:50 - 12:00 Max Verstappen - Podium Presentation 10 minutes
12:20 - 12:45 TCR Europe / Benelux Race 1, 25 minutes
13:00 - 13:40 Caravan demo laps with Max and Daniel / Drift demo 40 minutes
13:45 - 14:00 Ladies GT Race Race 1, 15 minutes
14:10 - 14:15 Racing Team Nederland - LMP2 Demo 3, 5 minutes
14:20 - 14:35 Max / Daniel / David - Red Bull Racing Demonstratie 5 | 15 minuten
14:50 - 15:20 Ford Fiesta Sprint Cup Race 2, 30 minutes
15:35 - 15:50 Max / Daniel / David - Red Bull Racing F1 Demo 2, 15 minutes
16:20 - 17:00 FIA WTCR / Oscaro Race 1, 12 laps
17:20 - 17:30 Red Bull Caravan Race - Jury lap - Max and Daniel as Jury
17:40 - 18:55 VIP Taxi Rides - Racing Team Nederland - LMP3 75 minutes
Maandag 21 mei 2018
08:30 - 09:30 FIA WTCR / Oscaro Qualifying, 60 minutes
09:50 - 10:50 Supercar Challenge powered by Hankook Race 2, 60 minutes
11:10 - 11:25 Max Verstappen - Red Bull Racing F1 Demo 4, 15 minutes
11:30 - 11:35 Racing Team Nederland - LMP2 Demo 4, 5 minutes
11:40 - 11:50 Max Verstappen - Podium Presentation 10 minutes
12:15 - 12:55 FIA WTCR / Oscaro Race 2, 12 laps
13:10 - 13:50 Max Verstappen hotspot track-tour / Drift demo 40 minutes
13:55 - 14:10 Ladies GT Race Race 2, 15 minutes
14:25 - 14:40 Max Verstappen - Red Bull Racing F1 Demo 5, 15 minutes
14:55 - 15:20 TCR Europe / Benelux Race 2, 25 minutes
15:35 - 15:50 Max Verstappen - Red Bull Racing F1 Demo 6, 15 minutes
15:50 - 15:55 Racing Team Nederland - LMP2 - Good luck in Le Mans! Demo 5, 5 minutes
16:35 - 17:25 FIA WTCR / Oscaro Race 3, 15 laps
17:45 - 18:30 Red Bull Caravan Race with Max Race, 1 lap